top of page
Ara

Oda rengi seçimi - Hangi oda hangi renk olmalı ?


Halihazırda oda rengi seçimi noktasında Mikron boya farkını ortaya çıkaracak seçenekler çoktur. Hem kişisel istekler hem de odanın sahip olduğu özelliklere göre boya renkleri belirlenir. Söz konusu renk değişimleri buna göre olurken mekân dekorasyonları da şüphesiz ki rol oynar. Hem doğru atmosferin ortaya çıkarılması hem de mobilyaların görünümleri açısından renk tonlamaları da yine özel anlam taşır.


Oda Renklerinde Belirleyici Hususlar


Toprak kahvesiyle saf beyazın karışımı olan bej rengi birçok yönden tercih edilebilir. Her zamana uygun olmasının yanı sıra aynı zamanda hafif bir renk sunması değer katar. Bununla birlikte daha ferah ve geniş görünüm için yeşil tonları seçilir. Sportif görünüm isteyenlere ise fildişi rengi ilk sırada gelir. Aydınlık tonları isterseniz karamel, somon ve keten birkaç seçenek olarak sıralanır.


Mikron Boya Renkleri


Odaların renkleri aynı zamanda karakteristik bir değeri taşır. Bundan ötürü de elbette ki odalar arasında da bir uyumun yakalanması önemlidir. Evin güneşe göre konumu ve başta sizin kişisel istekleriniz de hangi oda ne renk olmalı sorusunun cevabında etkilidir. Bununla birlikte uzun yıllardır adından söz ettiren firmamız aracılığıyla arzu ettiğiniz Mikron boya seçeneklerine erişebilirsiniz.


Söz konusu çocuk odalarında çok daha iyi bir ısı yalıtımı için boya renklerine dikkat etmelisiniz. Ayrıca kolay temizlenebilir olması da şarttır. Bununla birlikte huzuru temsilen koyu mavi rengi idealdir. Eğer dar bir alan için renk seçimi yapmak gerekirse daha açık tonları kullanmanız mantıklı olacaktır. Böylelikle istediğiniz genişliği elde edebilirsiniz.


Mikron Boya Seçenekleriniz


Yaşam ve iş alanlarınızı çok daha temiz ve güzel görünüme hemen şimdi kavuşturabilirsiniz. Rengi gibi kuruma süresi, silinme özelliği ve boya kalitesi de seçimlerde rol oynarken Mikron boya olarak alternatiflerimiz geniş yelpazelidir. Sizlere uygun fiyattan en kalitelisi sunmayı amaç edinen firmamızın olanaklarını hemen görebilirsiniz. Doğru boya seçimiyle istediğiniz gibi odalarınızı renklendirebilirsiniz. Uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanacağınız Mikron boya ile ilgili tüm merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz. Profesyonelliğin gerekliliğini yerine getiren firmamız aracılığıyla tavan boyası, silikonlu yarı mat duvar boyası ve mat duvar boyası ürünlerimize bakabilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page