top of page
Ara

Duvar Boyası Nedir ve Nasıl Seçilir ?

Duvar Boyası Nedir ?

İsterse evinize taze ve hoş bir yeni görüntü kazandırmak olsun; isterse de duvarlarınızı koruyarak onların dayanıklılığını arttırmak, duvar boyalarının bu türden ihtiyaçları karşılamak açısından olan önemleri büyük. Peki, nedir duvar boyası? Kullanılacak yüzeye ve çözücülerine göre ; piyasada çeşitli sınıflandırmalarla satılan duvar boyaları, dört temel maddeden (pigmentler, reçineler, çözücüler ve katkı maddeleri) oluşan bir boya türüdür.

Şimdi bu soruya cevap verdiğimiz göre; gelin ve 25 yıldır boyacılık sektöründe hem kaliteli hem de başarılı bir şekilde hizmet gösteren Mikron Boya olarak, ayrıntılı bir şekilde araştırarak kaleme almış olduğumuz bu yazının devamında hem duvar boyası nasıl seçilir hem de duvar boyası alırken dikkat etmemiz gerekenleri öğrenelim.


Duvar Boyası Nasıl Seçilir ?

Piyasada olan ve seçilebilecek onca tür ve renk seçeneğinde bulunan duvar boyalarını seçmeye çalışmak gözünüzü korkutabilir. Fakat; hayalinizdeki boyayı bulmak,sandığınızdan daha da kolay. Kendinize hala , bunca seçenek arasından hangisini seçmeliyim diye soruyorsanız; o halde, bu sektörde 25 yıldır faaliyet gösteren Mikron Boya olarak kaleme almış olduğumuz bu yazının devamında paylaşacağımız birtakım tüyolar, ilginizi çekebilir.

Duvar Boyası Alırken Dikkat Edilecekler

Nihayet kendiniz için mükemmel olan boya rengini buldunuz, fakat işiniz bununla sınırlı değil ve gerek cebiniz gerek ise de istediğiniz sonucu almanız açısından mutlaka dikkat etmeniz gereken bir takım noktalar vardır. Peki, nedir bu noktalar?


-Boyama işleminin yapılacağı odanın genel renk düzeni ve bu odada mevcut olan mobilyaların rengini dikkate alarak, bu düzeni koruyacak bir boya renginin seçilmesini öneriyoruz. Mikron Boya olarak sitemizde satışa sunduğumuz çeşitli boya türleri arasından ihtiyacınıza en uygun olanı bulmanız için, ürünlerimiz kısmına bir göz atmak isteyebilirsiniz.


-Boyanmasını istediğiniz duvarın yüzey yapısı, duvar boyası alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden birisidir.Ne de olsa; bu, kullanacağınız boyanın ne kadar parlak görüneceğini belirler ve bu parlaklık da kullanacağınız boyanızın dayanıklılığını etkilemektedir. Ayrıca, temizlenmeleri de daha kolaydır.


Mikron Boya olarak satışa sunduğumuz ve duvarınızın yapısına göre ihtiyacınıza en iyi şekilde cevap verebilecek seçeneği bulmak için, sayfamızın ürünlerimiz kısmına bir göz atın deriz.


-Bu alanda son olarak dikkat etmeniz gereken şey ise, duvarınızda kullanmak için satın alacağınız boyayı satın almadan önce mutlaka test etmeniz gerekliliğidir. Ne de olsa; istediğiniz sonucu veremeyecek bir boya aldıktan sonra pişman olmak istemezsiniz.

Pişmanlık demişken, Mikron Boya olarak, üstün kalitede ve kesenize uygun fiyatlardaki ürünlerimizi seçtiğiniz için asla pişman olmayacağınızın garantisini veriyoruz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commenti


bottom of page